Türkiye'nin yeni haber kanalı Ekol TV yayında

Türkiye'nin yeni haber kanalı EKOL Tv, "Haberin ekolü biziz, bizim ekolümüz sizsiniz" sloganıyla yayın hayatına başladı.

Türkiye'nin En Genç ve Prestijli Haber Kanalı olma mottosuyla yayın hayatına başlayan Ekol TV, test yayınlarını tamamladı.

29 Nisan Pazartesi sabah 06.00 itibariyle yayın hayatına start veren Ekol TV'de ilk canlı yayın "Lara Kırmusaoğlu ile Yeni Gün" programı oldu. 

"Haberin ekolü biziz, bizim ekolümüz sizsiniz" sloganıyla yayın hayatına başlayan Ekol TV, haberleri tüm gerçekliği ve tarafsızlığıyla izleyenlerine ulaştırmayı hedefliyor.

Lara Kırmusaoğlu, Oylum Talu, Mehtap Özkan Tekin, Zeliha Saraç, Duygu Kaya ve Okan Ateş gibi genç ve dinamik kadrosuyla yayın hayatına başlayan Ekol TV, İstanbul merkezli stüdyolarından her gün Türkiye'den ve Dünyadan sıcak gelişmeleri ekranlara taşıyacak.

ekolhaber.com.tr internet sitesiyle de doğru ve tarafsız haberciliğe yeni bir soluk getiren Ekol TV'yi Digitürk 49'uncu kanal, D-Smart 39'uncu kanal, Kablo Tv 72'nci kanal ve Türksat uydusu üzerinden 11837 MHZ frekans, Dikey (Vertical) Polarizasyon ve 30000 Ksym/s semnol oranı ile ayarları gerçekleştirilecek izlenebiliyor.