Çaykur Rizespor Yunan oyuncu ile anlaştı

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, en son Polonya'nın Raków Częstochowa takımında Yunan ön libero olarak görev yapan Giannis Papanikolaou'yu transfer etti.

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un 25 yaşındaki yeni transferi Giannis Papanikolaou, Kulüp Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Bakoğlu'nun yer aldığı imza töreniyle kendisini 3 yıllığına Rizesporlu yapan sözleşmeye imza attı.

En son Polanya'nın 1. Lig takımlarından Raków Częstochowa'da forma giyen ve aynı zamanda Yunanistan Milli Takımında da görev alan 25 yaşındaki ön libero oyuncusu Papanikolaou, Polonya'da 17 maç oynadığı Ekstraklasa 1. Ligi dışında Şampiyonlar Ligi Elemeleri, Avrupa Ligi ve Superpuchar'da toplamda 27 maç oynayarak ve 6 gol atarak sezonu tamamladı.

Yeşil-Mavili Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Yunanistan Milli Takımı'nda da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Giannis Papanikolaou, kendisini 3 yıllığına yeşil-mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Yeni transferimiz Giannis Papanikolaou’a 'hoş geldin' diyor, başarılar diliyoruz." denildi.